KDesign by Kirsten Danielsen

Jeg maler malerier på bestilling

....lige efter dine ønsker


En søster fyldte rundt

...og hendes familie synes at hun skaulle have et maleri af sin VW capriolet i fødselsdagsgave. Den opgave fik jeg...det var en dejlig opgave at få, og det er jeg meget taknemmelig for. Farven er overholdt, så vidt det lader sig gøre, når der males med akrylmaling.


Netværkslokomotivets Årspris

Netværkslokomotivets årspris uddeles årligt, og i 2014 fik jeg til opgave at male præmien. Det var vigtigt for mig, at få udtrykt Meldgaards bevidste arbejde med miljø og miljøforbedringer i det færdige værk. Det vises blandt andet i mit valg af farver og symboler. Tandhjulene signalerer, at der tænkes grønt, helt ind i maskinrummet og i processerne. At der arbejdes bevidst med mindre udledning af farlige stoffer, som kan skade miljøet, vises ved hjælp af den blå plamage, det grønne er styret og de orange pile signalerer opgang. Medarbejderne har været sendt på efteruddannelse, og de glade mennesker på lærredet, symboliserer glæden blandt alle hos Meldgaard, Solen skinner over medarbejderne og virksomheden. I maleriet ses et mønster af bogstaver og bøger, som tegn på uddannelse. Tillykke til firmaet Meldgaard for det flotte resultat og Netværkslokomotivets årspris 2014.


Line blev student

Maleriet er udført efter pop-art metoden, hvor portrættet af Line er malet i silhouet. Der er valgt motiver i maleriet, som viser elementer for gkæde, visdom og fremtid.


Mia blev uddannet dyrepasser

Maleriet er udført efter pop-art metoden, hvor portrættet af Line er malet i silhouet. Der er valgt motiver i maleriet, som viser det puslespl det var for Mia at finde praktikpladser, samt de dyr, som hun holder mest af at arbejde med. Farverne er bestemt ud fra Mias yndlingsfarver.